Υλοποίηση της Ανοιχτής τάξης. Η Προσπάθεια του Δάσκαλου της Δράσης για Φως και Χρώμα στην Εκπαίδευση. Ο Δια Βίου και Ανυπέρβλητος Αγώνας του Δάσκαλου για τον Μαθητή Του...

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ουάσινγκτον, ΗΠΑ, 20 Ιανουαρίου 2009: O Barack Obama κατευθύνεται στην πανηγυρική τελετή ορκωμoσίας, για να γίνει ο 44ος Πρόεδρος των Η.Π.Α. ενώπιον τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων ανθρώπων.


Μετά την ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα, η ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου άλλαξε εμφάνιση, δίνοντας την υπόσχεση στους επισκέπτες της ότι «θα ανοίξει ένα παράθυρο για όλους τους Αμερικανούς που ενδιαφέρονται για τις υποθέσεις της κυβέρνησης».

«Η αλλαγή έφθασε στην Αμερική» αναφέρεται στην ιστοσελίδα whitehouse.gov, όπου εμφανίζεται η φωτογραφία του χαμογελαστού Ομπάμα. 

Η νέα ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου θα είναι «ο τόπος όπου ο πρόεδρος και η κυβέρνησή του θα μπορούν να συνδέονται με τη χώρα και τον κόσμο» αναφέρεται σε άρθρο που δημοσιεύεται στο blog της ιστοσελίδας whitehouse.gov του Μέισον Φίλιπς, του διευθυντή νέων μέσων του Λευκού Οίκου.

«Το whitehouse.gov δεν είναι παρά η αρχή των προσπαθειών της νέας κυβέρνηση για τη διεύρυνση της παρουσίας της στο Διαδίκτυο» γράφει, υπενθυμίζοντας ότι το Ίντερνετ έπαιξε ρόλο-κλειδί στην προεκλογική εκστρατεία του Μπάρακ Ομπάμα.


Σύμφωνα με τον Μέισον Φίλιπς, η επικοινωνία του Λευκού Οίκου μέσω των νέων μέσων θα είναι προσηλωμένη στη «διαφάνεια», την «επικοινωνία» και τη «συμμετοχή».

«Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει δεσμευθεί να κάνει την κυβέρνησή του την πιο διαφανή και την πιο ανοικτή στην ιστορία και το whitehouse.gov θα διαδραματίσει ρόλο-κλειδί στην εκπλήρωση της υπόσχεσης αυτής» γράφει ο Μέισον Φίλιπς, εξηγώντας ότι τα προεδρικά διατάγματα θα δημοσιεύονται στη σελίδα του Λευκού Οίκου, μαζί με το πρόγραμμα του Μπάρακ Ομπάμα και διάφορες χρήσιμες πληροφορίες, που θα προορίζονται κυρίως για τα παιδιά.

Bρείτε την Ουάσινγκτον στη Β.Αμερική(Washington):ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: