Υλοποίηση της Ανοιχτής τάξης. Η Προσπάθεια του Δάσκαλου της Δράσης για Φως και Χρώμα στην Εκπαίδευση. Ο Δια Βίου και Ανυπέρβλητος Αγώνας του Δάσκαλου για τον Μαθητή Του...

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Νυχτερινή επίσκεψη και προβολή στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας!

2011-05-14: Το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, που άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το καλοκαίρι του 2010 και στο πλαίσιο του εορτασμού της Νύχτας Μουσείων, διοργανώνει την προβολή της ταινίας The Age of Stupid (Η εποχή των ηλιθίων), με στόχο την αφύπνιση της οικολογικής συνείδησης. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2011, στις 18:30, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μουσείου.


Πρόκειται για μια ρεαλιστική ταινία-ντοκιμαντέρ, που αναφέρεται στις δυσάρεστες και καταστρεπτικές επιπτώσεις για τον άνθρωπο και τη ζωή στον πλανήτη μας από τις κλιματικές αλλαγές, απόρροια της άναρχης και ασεβούς συμπεριφοράς μας στη φύση και στο περιβάλλον. Ωστόσο, οι δημιουργοί της ταινίας περνούν το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι, έστω και στο "παρά πέντε", είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε, ώστε να ανάψει πάλι το "πράσινο" φως της ελπίδας.

Η είσοδος στο Μουσείο θα είναι ελεύθερη από τις 18.30 έως τις 23.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: