Υλοποίηση της Ανοιχτής τάξης. Η Προσπάθεια του Δάσκαλου της Δράσης για Φως και Χρώμα στην Εκπαίδευση. Μια Υλοποιούμενη πρόταση Χωρίς Τέλος και με Όραμα. Ο Δια Βίου και Ανυπέρβλητος Αγώνας του Δάσκαλου για το Μαθητή Του...

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2008

Όλα μέσα από το Ίντερνετ!


Σε δέκα χρόνια, η ψηφιακή επανάσταση θα έχει ολοκληρωθεί- επιτυχώς. Όλες οι πληροφορίες, όλη η δημοσιογραφική ύλη, θα παρέχονται μέσω Ίντερνετ.

Δεν θα υπάρχουν εφημερίδες, ούτε περιοδικά σε έντυπη μορφή. Το προβλέπει το αφεντικό της Μicrosoft, συμφωνούν αρκετοί ακόμα: από την ενημέρωση μέχρι την ψυχαγωγία, όλα θα μετρώνται σε bits.

Πώς βλέπετε το μέλλον των μίντια;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι της «Washington Ρost» τον Στιβ Μπάλμερ, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Μicrosoft.

«Τα επόμενα δέκα χρόνια, όλος ο κόσμος των μίντια, των επικοινωνιών και της διαφήμισης θα γυρίσει τα πάνω-κάτω», απάντησε αυτός κατηγορηματικά. «Δεν θα υπάρχει πληροφορία που να μην παρέχεται μέσω Ίντερνετ. Τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των εφημερίδων και των περιοδικών, θα διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: