Υλοποίηση της Ανοιχτής τάξης. Η Προσπάθεια του Δάσκαλου της Δράσης για Φως και Χρώμα στην Εκπαίδευση. Ο Δια Βίου και Ανυπέρβλητος Αγώνας του Δάσκαλου για τον Μαθητή Του...

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΟ!



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε την τρίτη θέση! 
 
Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μίνι παίδων , αφού νίκησε στον τελικό που έγινε στο κολυμβητήριο του Αλίμου, τη Βουλιαγμένη με 11-7.
Το Φάληρο κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση στον τελικό πήρε άξια το τίτλο.
Αυτός είναι ο πέμπτος τίτλος που κατακτά και ο δεύτερος συνεχόμενος στη κατηγορία. Ακόμα για το Φάληρο είναι ο δεύτερος φετινός τίτλος στις μικρές κατηγορίες, μετά το πρωτάθλημα εφήβων, πράγμα που αντανακλά τη πολύ καλή και σοβαρή δουλειά που κάνει ο σύλλογος στις υποδομές και όχι μόνο.
Απ' την άλλη, για τη Βουλιαγμένη η δεύτερη θέση φαίνεται στοιχειωμένη, καθώς αυτός είναι ο τέταρτος τελικός τον οποίο χάνει φέτος η ομάδα (Νέων Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Μίνι Παίδων).
Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Ολυμπιακός που νίκησε στον μικρό τελικό το Νηρέα Γέρακα με 14-9. Η τρίτη θέση για την ομάδα του Ολυμπιακού αποτελεί επιτυχία και σημάδι ότι αρχίζει να δίνει βάρος και στις υποδομές.