Υλοποίηση της Ανοιχτής τάξης. Η Προσπάθεια του Δάσκαλου της Δράσης για Φως και Χρώμα στην Εκπαίδευση. Μια Υλοποιούμενη πρόταση Χωρίς Τέλος και με Όραμα. Ο Δια Βίου και Ανυπέρβλητος Αγώνας του Δάσκαλου για το Μαθητή Του...

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008

Το διάβασμα είναι δικαίωμα κάθε παιδιού!


Το Υπουργείο Πολιτισμού και το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) σας προσκαλούν στην 1η Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2008 στις εγκαταστάσεις της ΗELEXPO, στο Μαρούσι.Τέσσερις μέρες για να μεταδώσουμε στα παιδιά και στους νέους τη χαρά της ανάγνωσης. Μια μαγική συνάντηση ανάμεσα στους συγγραφείς και τους αναγνώστες, για να ανθίσει ένας καινούργιος απέραντος κόσμος.
Τι θα βρείτε στην έκθεση:
• Εκδότες παιδικού βιβλίου θα παρουσιάσουν τη βιβλιοπαραγωγή τους και θα φιλοξενήσουν τους μικρούς επισκέπτες στα περίπτερά τους.
• Περισσότερες από 50 εκδηλώσεις: παιδικές παραστάσεις, συναντήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και εικονογράφους, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, εργαστήρια, εκθέσεις.
• Ειδικό περίπτερο όπου θα εκτίθενται παλιά αγαπημένα παιγνίδια από τις δεκαετίες ‘30, ‘40 και ‘50 και σπάνιες εκδόσεις της ίδιας περιόδoυ από τη συλλογή του Ελληνικού Λογοτεχνικού και Ιστορικού Αρχείου (ΕΛΙΑ).
• Κεντρικό περίπτερο αφιερωμένο στην τιμώμενη χώρα: Ολλανδία.
• Έκθεση με τις ελληνικές υποψηφιότητες για τα βραβεία Andersen.
• Προβολές ταινιών μηκρού μήκους για παιδιά και νέους (Camera Zizanio) από το Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας.
Ανοικτή στο κοινό από 9.00 - 20.00 (τη Δευτέρα έως 16.00)


Εδώ, θα μάθεις περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: