Υλοποίηση της Ανοιχτής τάξης. Η Προσπάθεια του Δάσκαλου της Δράσης για Φως και Χρώμα στην Εκπαίδευση. Ο Δια Βίου και Ανυπέρβλητος Αγώνας του Δάσκαλου για τον Μαθητή Του...

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

We Are The World 25 For Haiti




Κυκλοφόρησε το βίντεο της νέας εκδοχής του «We Are The World», που ηχογραφήθηκε 25 χρόνια μετά το original κομμάτι, με στόχο τα έσοδα να διατεθούν στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό της Αϊτής.

 Η ηχογράφηση και η παραγωγή οργανώθηκε από τους Quincy Jones και Lionel Richie που μαζί με τον Michael Jackson είχαν συνθέσει το αυθεντικό "We Are The World", 25 χρόνια πριν. Η αδελφή του Michael Jackson, Janet αντικατέστησε τον αδελφό της στα φωνητικά, ενώ η Lil Wayne τραγούδησε το μέρος του Bob Dylan που δεν παραβρέθηκε. Σημειωτέον ότι ο πρεσβύτερος performer της προχθεσινής ηχογράφησης του νέου "We Are The World" ήταν ο 83χρονος Tony Bennett, ενώ ο βενιαμίν ήταν ο μόλις 15χρονος Justin Bieber...  Το βίντεο κλιπ του κομματιού σκηνοθέτησε ο βραβευμένος με Όσκαρ Paul Haggis (Crash, Million Dollar Baby - σενάριο), και πάλι με τους καλλιτέχνες να τραγουδούν ζωντανά στο στούντιο, όπως και στο πρώτο all time classic βίντεο κλιπ.
Στο video clip συμμετέχουν οι:
Justin Bieber, Nicole Scherzinger, Jennifer Hudson, Jennifer Nettles, Josh Groban, Tony Bennett, Mary J. Blige, Michael Jackson (απόσπασμα από την αρχική ηχογράφηση) και Janet Jackson, Barbra Streisand, Miley Cyrus, Enrique Iglesias, Jamie Foxx, Wyclef Jean, Adam Levine, Pink, BeBe Winans, Usher, Celine Dion, Orianthi (σόλο κιθάρα), Fergie, Nick Jonas, Toni Braxton, Mary Mary, Isaac Slade, Lil Wayne, Carlos Santana (σόλο κιθάρα), Akon, T-Pain, LL Cool J, Will.i.am, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Swizz Beatz, Iyaz και Kanye West. 

Το βίντεο προλογίζει ο Jamie Foxx.