Υλοποίηση της Ανοιχτής τάξης. Η Προσπάθεια του Δάσκαλου της Δράσης για Φως και Χρώμα στην Εκπαίδευση. Ο Δια Βίου και Ανυπέρβλητος Αγώνας του Δάσκαλου για τον Μαθητή Του...

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ


Τι γνώμη έχεις που η Βασιλική πήγε στον κινηματογράφο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;
Σχολίασέ το και επιχειρηματολόγησε για την άποψή σου...
Δες και το βίντεο...





Η Έλενα σχολίασε:





Πιστεύω, πως η Βασιλική έκανε πάρα πολύ καλά που πήγε στον κινηματογράφο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αν ο καθένας μας έκανε το ίδιο με τη Βασιλική ,τότε σίγουρα θα είχαμε μια πιο καθαρή πόλη, αφού τα πολλά αυτοκίνητα μολύνουν την ατμόσφαιρα και βρoμίζουν τον αέρα. Η κυκλοφορία στους δρόμους θα ήτανε καλύτερη ,αφού δε θα υπήρχαν τόσα πολλά αυτοκίνητα και θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε με ασφάλεια και μεγαλύτερη ευκολία.








O Δημήτρης σχολίασε:








Πιστεύω ,πως η Βασιλική έκανε το σωστό,γιατί μόλις καταλάβουμε όλοι πως πρέπει να χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα μειώσουμε το καυσαέριο , θα κλείσει η τρύπα του όζοντος , θα κάνουμε οικονομία στα καύσιμα και θα σώσουμε το περιβάλλον και τη Γη.






O Γιάννης σχολίασε...






Η Βασιλική έκανε πολύ καλά που πήγε με τα Μ.Μ.Μ. στον κινηματογράφο ,
Γιατί αν την είχαμε όλοι σαν παράδειγμα μίμησης, η πόλη μας θα ήταν πολύ καλύτερη απ’ ότι είναι σήμερα. Δηλαδή λιγότερο καυσαέριο ,λιγότερα αυτοκίνητα και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στους δρόμους θα ήταν πιο άνετη και εύκολη!


Η Μαρία σχολίασε...




Πιστεύω, πως η Βασιλική σκέφτηκε πολύ έξυπνα να πάρει τα Μ.Μ.Μ. για να μετακινηθεί από το σπίτι της στον κινηματογράφο.Μπορεί η Βασιλική και άλλοι άνθρωποι να γίνουν ένα καλό παράδειγμα για όσους δεν χρησιμοποιούν Μ.Μ.Μ.,αλλά τα αυτοκίνητά τους.Έτσι χρησιμοποιώντας τα Μ.Μ.Μ.θα ελαττωθεί η μόλυνση του περιβάλλοντος.






















Δεν υπάρχουν σχόλια: