Υλοποίηση της Ανοιχτής τάξης. Η Προσπάθεια του Δάσκαλου της Δράσης για Φως και Χρώμα στην Εκπαίδευση. Μια Υλοποιούμενη πρόταση Χωρίς Τέλος και με Όραμα. Ο Δια Βίου και Ανυπέρβλητος Αγώνας του Δάσκαλου για το Μαθητή Του...

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2008

Βοηθήστε μας να διαλέξουμε το σχέδιο του νέου κέρματος των 2 ευρώ


Για να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια από τη δημιουργία της ΟΝΕ και την εισαγωγή του ευρώ, όλες οι χώρες της ευρωζώνης θα εκδώσουν αναμνηστικό κέρμα των 2 ευρώ με κοινό σχέδιο. Το κέρμα αυτό θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2009.Ύστερα από διαγωνισμό σχεδίου που προκηρύχθηκε μεταξύ των νομισματοκοπείων των χωρών της ευρωζώνης, οι διευθυντές των νομισματοκοπείων προεπέλεξαν 5 σχέδια, απεικονιζόμενα παρακάτω. Το σχέδιο που θα προτιμηθεί θα προκύψει αποκλειστικά από διαδικτυακή ψηφοφορία στην παρούσα ιστοσελίδα.
Στην ψηφοφορία μπορεί να συμμετάσχει κάθε πολίτης της ΕΕ, καθώς και όποιος κατοικεί σε αυτήν. Καθένας έχει το δικαίωμα να ψηφίσει μόνο μία φορά. Μεταξύ εκείνων που ψήφισαν το νικητήριο σχέδιο θα κληρωθεί ένας τυχερός ο οποίος θα λάβει ως αναμνηστικό δώρο μια πολυτελή σειρά συλλεκτικών κερμάτων ευρώ. Η ψηφοφορία θα λήξει στις 22 Φεβρουαρίου 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: