Υλοποίηση της Ανοιχτής τάξης. Η Προσπάθεια του Δάσκαλου της Δράσης για Φως και Χρώμα στην Εκπαίδευση. Μια Υλοποιούμενη πρόταση Χωρίς Τέλος και με Όραμα. Ο Δια Βίου και Ανυπέρβλητος Αγώνας του Δάσκαλου για το Μαθητή Του...

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008

Τα σκυλιά τρέφονται πιο υγιεινά από... τα παιδιά μας!

Τα σκυλιά τρώνε καλύτερα από μας και αυτό μας οδηγεί στον τάφο. Δηλαδή, ενώ τα περισσότερα σκυλιά τρέφονται σωστά, με όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για μια καλή υγεία, με ξηρή και ειδική τροφή ενω πολλές από τις τροφές των παιδιών, όχι μόνο δεν τυγχάνουν της ίδιας προσοχής, αλλά είναι "φορτωμένες με καρκινογόνες, χημικές ουσίες", δήλωσε πρόσφατα ο Αυστραλός γιατρός , Πίτερ Ντίνγκλ.


Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα παιδιά να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων διαβήτη, δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, παχυσαρκία. "Οδηγούμε τα παιδιά μας στο θάνατο", είπε ο δρ. Ντίνγκλ. "Τα ταΐζουμε τροφές που προκαλούν χρόνιες ασθένειες, για το λόγο ότι δεν είναι φυσικές και ανήκουν στις "μοντέρνες" βιομηχανοποιημένες τροφές".


Ο δρ. Ντίνγκλ, ζητά από τους γονείς να προσέχουν περισσότερο τι τροφές προσφέρουν στα παιδιά τους και να είναι καλύτερα πληροφορημένοι αναφορικά με το περιεχόμενο των βιομηχανοποιημένων τροφίμων που τα "μπουκώνουν".

Στο νέο του βιβλίο ο δρ. Ντίνγκλ αποκαλύπτει τι περιέχεται στα τρόφιμα και ποια συστατικά που προστίθενται στην παρασκευή τους είναι επικίνδυνα και θα πρέπει να αποφεύγονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: