Υλοποίηση της Ανοιχτής τάξης. Η Προσπάθεια του Δάσκαλου της Δράσης για Φως και Χρώμα στην Εκπαίδευση. Ο Δια Βίου και Ανυπέρβλητος Αγώνας του Δάσκαλου για τον Μαθητή Του...

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Η ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΠΙΝΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΗΤΛΣ



Η Μαίρη Πόππινς ταξιδεύει με τους Μπητλς! 


Η γνωστή και αγαπημένη των παιδιών 
Μαριάννα Τόλη προσεγγίζει ξανά την αγαπημένη ηρωίδα Μαίρη Πόππινς, σε ένα ρόκ μιούζικαλ υψηλών απαιτήσεων δοσμένο με χιούμορ και ευαισθησία. 

Η παραγωγή κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των τραγουδιών των
Μπήτλς και έτσι η ιστορία, διανθίζεται με τις γνωστότερες μελωδίες των περίφημων σκαθαριών μεταφρασμένες για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το 
Yesterday και το Imagine το Hey! Jude το HELP! και άλλες 20 γνωστές επιτυχίες των: Τζών Λέννον, Πώλ Μακάρτνεϋ, Τζώρτζ Χάρρισον και Ρίγκο Στάρ, δένουν αρμονικά με το ύφος,, την ιστορία και τη διάθεση της παράστασης.

Ένα θέαμα πλούσιο και ψυχαγωγικό που θα πάλλεται χορευτικά στους ρυθμούς του χιπ χόπ, της ροκ μουσικής,, της Τζάζ και του κλασσικού μπαλέτου, θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους και θα ταξιδέψει μαζί τους στα προβλήματα της σύγχρονης νεολαίας προσφέροντας λύσεις... μαγικές. 

Μέσα από μια πληθώρα σκηνικών που δομούνται με προβολές και πολλά κοστούμια, η μαγική νταντά θα μεταμορφωθεί σε σύγχρονη ροκ ηρωίδα για να συναντήσει στις νέες της περιπέτειες, ήρωες του βωβού κινηματογράφου, χορευτικούς πιγκουίνους,, λούνα παρκ, υποβρύχια πάρκα, κίτρινα υποβρύχια, σερβίτσια που ζωντανεύουν και χίλια δύο άλλα μαγικά που θα μας συνεπάρουν.

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ- ΝΤΕΝΙΣΗ από τις αρχές του Οκτώβρη μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 
Διασκευή - Μετάφραση Στίχων - Σκηνοθεσία -Παραγωγή: Μαριάννα Τόλη. 
Μουσικές ενορχηστρώσεις: Κώστας Νικολόπουλος. 
Χορογραφίες,: Αλέξανδρος Κουζίτσκιν. 
Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη. 
Κοστούμια: Ιωάννα Κουρμπέλα. 
Βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Λιβανός. Μουσική διδασκαλία: Αλέκος Μπαζάνης. 

Πρωταγωνιστούν δίπλα στη Μαριάννα Τόλη, η Άντεια Ολυμπίου, ο Βαγγέλης Κρανιώτης, η Άννα Φιλιπάκη, ο Γιάννης Φίλιας, η Ιφιγένεια Αλυσσανδράτου, ο Γιώργος Νάσσιος, ο Γιώργος Χουλιάρας, ο Σωκράτης Μαϊδώνης, η Φανή Μιχαηλίδου, η Νεφέλη Μαρκάκη, ο Στέλλιος Κέλερης , η Μαρία Γεροδήμου, ο Ανδρέας Βασούκ και ο Πολύκαρπος Σολωμού. Στην παράσταση συμμετέχει ζωντανή ορχήστρα που αποτελείται από τους: Αλέκο Μπαζάνη, Πέτρο Πολίτη, Δημήτρη Μουτάφη και Ιάσωνα Τάσση. 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ : 12/10/08
Παραστάσεις για κοινό ΚΥΡΙΑΚΗ στις 11.30 π.μ. και στις 15.00 μ.μ. και για τα σχολεία, τις καθημερινές στις 10.00 το πρωί. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια: